Opinie naszych klientów

W sklepie SlubneZakupy.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


Polecam sklep , ekspresowa dostawa. Wszystko jest takie jak powinno być :)

Pozdrawiam :):)
Ewelka, 2017-06-19 12:58
Bardzo dziękuję za wysłanie drugi raz rejestracji. Jestem bardzo zadowolona zarówno z zamówienia jak i podejścia do klienta. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.
MM, 2017-06-19 09:53
Świetny sklep, przemiła obsługa Pani Dominiki, produkty dokładnie takie, jak na zdjęciach. Dziękuję!
AniaT, 2017-06-14 14:37
Potrzebowałam bardzo szybko mojego zamówienia. Sklep stanął na wysokości zadania, złożyłam zamówienie w poniedziałek i już tego samego dnia paczka wyruszyła z magazynu. Jestem bardzo zadowolona, polecam!
Aleksandra, 2017-06-13 12:54
Super obsługa, wszystko zgodne z opisem i szybka dostawa! Razem z narzeczonym jesteśmy bardzo zadowoleni :)
Angelika, 2017-06-12 11:47
Przesyłka dostarczona, wszystko sie zgadzało
Pozdrawiam :)
Katarzyna, 2017-06-07 15:59
Produkty jak ze zdjęcia, szybka realizacja, miła obsługa, duży wybór. 100% polecam!
Agata Sz., 2017-05-31 08:22
Kurier - TRAGEDIA- nie umie czytać UWAG - a później ma wielki problem do klienta.Co do towaru jest CUDOWNY. Na pewno nie było to moje ostatnie zamówienie niestety chyba z kuriera zrezygnuję. Jak dla mnie DOSTAWA DO WYMIANY.
K., 2017-05-26 20:48
Przepiękne cukiereczki, ładne i gustowne. Bardzo Państwu dziękuję! Pozdrawiam Panią Sarę z infolinii i dzięki za cierpliwość
Klara i Mikołaj, 2017-05-07 18:49
TOWAR DOSTARCZONY W NIEWŁAŚCIWY SPOSÓB.ZAPŁACIŁAM ZA KURIERA,GDZIE KURIER PO PROSTU PACZKĘ WRZUCIŁ DO PUNKTU TWIERDZĄC ŻE NIE BYŁO ADRESATA.TOWAR ŻE SKLEPU ŚLICZNY I WSZYSTKO OK.ALE DOSTARCZENIE POD WSZELKĄ KRYTYKĄ MUSIAŁAM PACZKĘ ODEBRAĆ SOBIE SAMA Z PUNKTU.NIESMAK POZOSTAŁ.
WIOLETA M., 2017-05-04 18:39
Pelen profesjonalizm,wspolpraca doskonala,towar zgodny z opisem,jestem bardzo zadowolona,dzisiaj dokonalam ponownie zakupow i wiem napewno ze to nie ostatni raz .Bardzo dziekujemy.A i T
Anna, 2017-02-18 22:53
Piękny towar! Zamówiłam całą kolekcję z kwiatami i prezentuje się bosko. Lipcu nadchodź! :) Polecam!
Anita W., 2017-01-13 14:51
Polecam sklep, wybór dekoracji jest bardzo duży, dostawa bez zastrzeżeń. Natomiast polecam sprawdzić dokładnie zawartość wysyłki. Zamówiłam baner: JUST MARRIED a otrzymałam JUS MARRIED.
Ola, 2017-01-09 18:51
polecam ten sklep, zamówiłam dekoracje na święta, przyszły na drugi dzięń i są piękne! polecam szczególnie kule papierowe, niedrogie a efekt super!
LONIA, 2016-12-07 14:52
jestem Waszą stałą klientką i przeglądam Waszą stronę często. Wasze nowości na Święta mnie zachwyciły! nie wiem, co wybrać i boję się, że kupię wszytko!;)
Zadowolona Klientka, 2016-11-21 11:44
Jestem oczarowana tym miejscem! Ze względu na niekompetentność innych byłam zmuszona dokonać szybkich zakupów potrzebnych wręcz na już, na teraz. Wybrałam ŚlubneZakupy.pl i nie żałuję - stanęli na wysokości zadania, a paczka już drugiego dnia była u mnie. Zamówione produkty są świetne! Przepiękne świeczniki, ładne ozdoby stołu... I to w dobrej cenie. Na pewno jeszcze tutaj wrócę!
Izabella, 2016-11-08 14:37
zamawiam nie pierwszy raz w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona.duży wybór różnorodnego asortymentu w jednym miejscu.obsługa na najwyższym poziomie, Pani bardzo miła i w przypadku jakiegoś braku zawsze dzwoni i się konsultuje z klientem.bardzo polecam :)
Agnieszka, 2016-10-19 09:10
Otrzymałam dzisiaj od Państwa moją paczkę, wszystko zgadza się i jestem bardzo zadowolona, ponieważ pierwszy raz w tak szybkim czasie dostałam przesyłkę. Dziękuję bardzo ;)
Marlena, 2016-09-23 14:29
pierwszy raz złożyłam u Państwa zamówienie i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Paczkę otrzymałam w ekspresowym tempie, jednak najważniejsze, że gdy potrzebowałam porady równiez ją otrzymałam. Super sklep i zainteresowani klientem.
Lucyna, 2016-09-20 15:53
sklep dobrze wyposażony a obsługa na najwyższym poziomie, jestem bardzo zadowolona gdyz nawet juz po zakonczonej transakcji klient potrzebujacy dokumentow takich jak nota do faktury czy specjalnie oswiadczenie o zakupie wymagane przez UP nie zostaje odprawiony z kwitkiem tak jak w innych sklepach, bardzo jestem wdzieczna za pomoc w tak waznej dla mnie sprawie i z pewnoscia zostane Państwa stałą klientką, Pozdrawiam.
Angelika, 2016-09-16 10:27
Dziękuję za szybką realizację. Sklep godny polecenia.
Beata, 2016-09-14 20:14
Bardzo dziękuję za tak szybką realizację zamówienia! :)
Sylwia, 2016-09-08 13:06
Bardzo polecam . Produkty które przeszły moje oczekiwania. Szybki czas realizacji i oczywiście kontakt jak najbardziej na plus :)
Dominika, 2016-09-05 19:26
złożyliśmy zamówienie w ostatniej chwili, a pomimo tego paczka doszła na drugi dzień i to z personalizacją! bardzo dziękujemy za uratowanie wesela i na pewno będę Was polecać znajomym:)
Marta, 2016-08-29 15:54
Zwracam honor, winietki zostały dosłane;) Pozdrawiam
Patrycja, 2016-08-25 21:55
poprzednie
12345 następne