Opinie naszych klientów

W sklepie SlubneZakupy.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie. Polecam!
Aneta, 2017-11-24 11:59
super sklep klatki dekoracyjne 2 szt w komplecie super ladniejsze niz na zdjeciu szybka dostawa i fachowa obsluga
iveta, 2017-11-17 12:47
Współpraca na najwyższym poziomie, szybka realizacja zamówienia, produkty takie jak w opisie. Sklep godny polecenia!
agnieze, 2017-10-31 11:54
Przesyłka ekspresowa polecam w 100% towar nie uszkodzony bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami
Tylko jeden mały problem fatalny kurier w wiadomości pisze ze ma byc 10 min a on ze nie ma czasu bo on nie jest firma ktora ma czekac za taka usluge placi sie dodatkowo
Renata, 2017-10-13 22:43
Szybka realizacja zamówienia, wszystko w jak najlepszym porzadku, a towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam.
Marta, 2017-09-19 18:10
Dziękuję za szybką realizację zamówienia!
Jestem bardzo zadowolona, wszystko wygląda idealnie, jest zgodne z opisem.
Polecam wszystkim Parom Młodym i nie tylko! :)
MaryLu, 2017-09-01 17:52
Jestem bardzo zadowolona, że złożyłam u Państwa zamówienie. Dzisiaj otrzymałam paczkę i złożone przeze mnie produkty są świetne. Wszystko jest zgodne z opisem. Pomimo, że złożyłam duże zamówienie paczka została zrealizowana w szybkim czasie. Z całego serca polecam ślubnezakupy.pl. Dziękuję serdecznie. :) :)
Madzia, 2017-08-29 14:34
Super sprawna obsługa. Szybka realizacja. Towar zgodny w 100%. Informacja o statusie przesyłki. Polecam !!!
Kamila, 2017-08-23 15:38
Dziękuje! W szale przedślubnych przygotowań liczy się czas! Doba dla każdej przyszlej panny młodej jest zdecydowanie za krótka. Robiąc tu zakupy nie spodziewałam się tak szybkiej dostawy, już następnego dnia! Jestem mile zaskoczona i będę polecała Was z czystym sumieniem :)
justyna, 2017-08-21 21:04
Szybko i dokładnie z zamówieniem. Dziękuję i polecam! 28.07.2017
Izabela, 2017-07-28 13:42
Dziękujemy !! Wszystko jest zgodne z opisem na stronie i dostawa w porzadku.Polecam wszystkim ten sklep na zakupy ślubne :)!
Daria i Tomek, 2017-07-19 19:49
Polecam sklep , ekspresowa dostawa. Wszystko jest takie jak powinno być :)

Pozdrawiam :):)
Ewelka, 2017-06-19 12:58
Bardzo dziękuję za wysłanie drugi raz rejestracji. Jestem bardzo zadowolona zarówno z zamówienia jak i podejścia do klienta. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.
MM, 2017-06-19 09:53
Świetny sklep, przemiła obsługa Pani Dominiki, produkty dokładnie takie, jak na zdjęciach. Dziękuję!
AniaT, 2017-06-14 14:37
Potrzebowałam bardzo szybko mojego zamówienia. Sklep stanął na wysokości zadania, złożyłam zamówienie w poniedziałek i już tego samego dnia paczka wyruszyła z magazynu. Jestem bardzo zadowolona, polecam!
Aleksandra, 2017-06-13 12:54
Super obsługa, wszystko zgodne z opisem i szybka dostawa! Razem z narzeczonym jesteśmy bardzo zadowoleni :)
Angelika, 2017-06-12 11:47
Przesyłka dostarczona, wszystko sie zgadzało
Pozdrawiam :)
Katarzyna, 2017-06-07 15:59
Produkty jak ze zdjęcia, szybka realizacja, miła obsługa, duży wybór. 100% polecam!
Agata Sz., 2017-05-31 08:22
Kurier - TRAGEDIA- nie umie czytać UWAG - a później ma wielki problem do klienta.Co do towaru jest CUDOWNY. Na pewno nie było to moje ostatnie zamówienie niestety chyba z kuriera zrezygnuję. Jak dla mnie DOSTAWA DO WYMIANY.
K., 2017-05-26 20:48
Przepiękne cukiereczki, ładne i gustowne. Bardzo Państwu dziękuję! Pozdrawiam Panią Sarę z infolinii i dzięki za cierpliwość
Klara i Mikołaj, 2017-05-07 18:49
TOWAR DOSTARCZONY W NIEWŁAŚCIWY SPOSÓB.ZAPŁACIŁAM ZA KURIERA,GDZIE KURIER PO PROSTU PACZKĘ WRZUCIŁ DO PUNKTU TWIERDZĄC ŻE NIE BYŁO ADRESATA.TOWAR ŻE SKLEPU ŚLICZNY I WSZYSTKO OK.ALE DOSTARCZENIE POD WSZELKĄ KRYTYKĄ MUSIAŁAM PACZKĘ ODEBRAĆ SOBIE SAMA Z PUNKTU.NIESMAK POZOSTAŁ.
WIOLETA M., 2017-05-04 18:39
Pelen profesjonalizm,wspolpraca doskonala,towar zgodny z opisem,jestem bardzo zadowolona,dzisiaj dokonalam ponownie zakupow i wiem napewno ze to nie ostatni raz .Bardzo dziekujemy.A i T
Anna, 2017-02-18 22:53
Piękny towar! Zamówiłam całą kolekcję z kwiatami i prezentuje się bosko. Lipcu nadchodź! :) Polecam!
Anita W., 2017-01-13 14:51
Polecam sklep, wybór dekoracji jest bardzo duży, dostawa bez zastrzeżeń. Natomiast polecam sprawdzić dokładnie zawartość wysyłki. Zamówiłam baner: JUST MARRIED a otrzymałam JUS MARRIED.
Ola, 2017-01-09 18:51
polecam ten sklep, zamówiłam dekoracje na święta, przyszły na drugi dzięń i są piękne! polecam szczególnie kule papierowe, niedrogie a efekt super!
LONIA, 2016-12-07 14:52
poprzednie
12345 następne