test Opinie naszych klientów - Sklep ŚlubneZakupy.pl

Opinie naszych klientów

W sklepie SlubneZakupy.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


Bardzo dziękuję za szybką realizację i wysyłkę zamówienia. Produkt zgodny z opisem.
Informacje o statusie zamówienia przesyłane na bieżąco.
Wszystkim szczerze polecam! :)
Dorota S, 2018-05-17 15:02
Wszystko zgodnie z opisem i zrealizowane w czasie. Polecam :)
Beata, 2018-05-15 13:53
Bardzo DZIĘKUJĘ za szybką realizację i wysyłkę zamówienia, bardzo zalezalo mi na czasie.
Produkt zgodny z opisem, dobrze zapakowany zeby nic sie nie zniszczylo.
Informacje o statusie zamówienia przesyłane na bieżąco. Miły kontakt :)
Wszystkim szczerze polecam! :) :) :)
Dorota S, 2018-05-15 13:44
Ekspresowa realizacja dużego zamówienia. Wszystkie przedmioty są zgodne z opisem na stronie. Dobrze zapakowane by nic się nie zniszczyło. Kontakt wzorowy. Jak najbardziej polecam :)
Asia, 2018-05-11 18:55
Właśnie otrzymałam paczkę i prezent dla mojej świadkowej. Wszystko zgodne z opisem produktu, bardzo ładnie wykonane. Zrealizowano nawet moje dodatkowe uwagi i prośby. z czego się bardzo cieszę. Efekt taki jakiego oczekiwałam. Polecam szczerze.
Magda, 2018-05-10 11:05
Cudne zaproszenia! Dziękujemy i rozsyłamy ślicznotki :)
Weronika, 2018-05-08 21:25
Jak najbardzije polecam !!!!! Błyskawiczne wykonanie i dostarczenia zamówienia !!!!
Na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciu!!!
Dziękuję!!!!
Natalia, 2018-04-27 13:41
Bardzo ładne pudełeczka dla rodziców i dla świadków. Polecam :)
Kasia, 2018-04-13 19:39
Prześliczne zaproszenia, bardzo państwu dziękuje i polecamy
Ania, 2018-04-09 16:05
Księga gości super, jednak zawieszka na butelkę była pęknięta- wina raczej kuriera Poza tym towar zgodny z opisem.
Justyna, 2018-03-22 13:42
Błyskawiczna wysyłka, wszelkie informacje o statusie zamówienia przesyłane na bieżąco. Księga gości przepięknie wykonana - jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach. Serdecznie polecam :)
Marta, 2018-03-15 15:26
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Rzeczy, które zamówiłam są jeszcze piękniejsze w realu.
Z przyjemnością polecam! :)
Beata R, 2018-03-01 18:22
super ;) polecam
Aneta, 2018-02-27 16:13
Jak najbardziej polecam :) Szybka dostawa, żadnych problemów, produkty zgodne z opisem :) Pozdrawiam !
Gosia, 2018-02-10 15:47
Spinki do mankietów dla Pana Młodego w idealnym stanie, pomysłowe pudełko do nich . Szybka realizacja zamówienia, jestem zadowolona z zakupu i na pewno jeszcze będę korzystać z waszych usług ;)
Marta, 2018-02-09 10:49
Super kontakt, informacje na bieżąco, pomimo dużego zamówienia szybka realizacja :)
Ola, 2018-01-24 13:59
Super produkty zgodne z opisem ,
szybka i sprawna wysyłka !
Polecam pod każdym względem !
Na pewno wrócę po więcej :)
Nataszka :), 2018-01-16 19:20
Bardzo dziękuję za miłą rozmowę i doradzenie. Pełen profesjonalizm :)
Ania, 2018-01-15 16:01
Pięknie dziękuję za cudną choinkę szklaną. Wygląda fantastycznie!
Ola, 2017-12-21 09:31
Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie. Polecam!
Aneta, 2017-11-24 11:59
super sklep klatki dekoracyjne 2 szt w komplecie super ladniejsze niz na zdjeciu szybka dostawa i fachowa obsluga
iveta, 2017-11-17 12:47
Współpraca na najwyższym poziomie, szybka realizacja zamówienia, produkty takie jak w opisie. Sklep godny polecenia!
agnieze, 2017-10-31 11:54
Przesyłka ekspresowa polecam w 100% towar nie uszkodzony bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami
Tylko jeden mały problem fatalny kurier w wiadomości pisze ze ma byc 10 min a on ze nie ma czasu bo on nie jest firma ktora ma czekac za taka usluge placi sie dodatkowo
Renata, 2017-10-13 22:43
Szybka realizacja zamówienia, wszystko w jak najlepszym porzadku, a towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam.
Marta, 2017-09-19 18:10
Dziękuję za szybką realizację zamówienia!
Jestem bardzo zadowolona, wszystko wygląda idealnie, jest zgodne z opisem.
Polecam wszystkim Parom Młodym i nie tylko! :)
MaryLu, 2017-09-01 17:52
poprzednie
12345 następne