Opinie naszych klientów

W sklepie SlubneZakupy.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


Szybka realizacja zamówienia, wszystko w jak najlepszym porzadku, a towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam.
Marta, 2017-09-19 18:10
Dziękuję za szybką realizację zamówienia!
Jestem bardzo zadowolona, wszystko wygląda idealnie, jest zgodne z opisem.
Polecam wszystkim Parom Młodym i nie tylko! :)
MaryLu, 2017-09-01 17:52
Jestem bardzo zadowolona, że złożyłam u Państwa zamówienie. Dzisiaj otrzymałam paczkę i złożone przeze mnie produkty są świetne. Wszystko jest zgodne z opisem. Pomimo, że złożyłam duże zamówienie paczka została zrealizowana w szybkim czasie. Z całego serca polecam ślubnezakupy.pl. Dziękuję serdecznie. :) :)
Madzia, 2017-08-29 14:34
Super sprawna obsługa. Szybka realizacja. Towar zgodny w 100%. Informacja o statusie przesyłki. Polecam !!!
Kamila, 2017-08-23 15:38
Dziękuje! W szale przedślubnych przygotowań liczy się czas! Doba dla każdej przyszlej panny młodej jest zdecydowanie za krótka. Robiąc tu zakupy nie spodziewałam się tak szybkiej dostawy, już następnego dnia! Jestem mile zaskoczona i będę polecała Was z czystym sumieniem :)
justyna, 2017-08-21 21:04
Szybko i dokładnie z zamówieniem. Dziękuję i polecam! 28.07.2017
Izabela, 2017-07-28 13:42
Dziękujemy !! Wszystko jest zgodne z opisem na stronie i dostawa w porzadku.Polecam wszystkim ten sklep na zakupy ślubne :)!
Daria i Tomek, 2017-07-19 19:49
Polecam sklep , ekspresowa dostawa. Wszystko jest takie jak powinno być :)

Pozdrawiam :):)
Ewelka, 2017-06-19 12:58
Bardzo dziękuję za wysłanie drugi raz rejestracji. Jestem bardzo zadowolona zarówno z zamówienia jak i podejścia do klienta. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.
MM, 2017-06-19 09:53
Świetny sklep, przemiła obsługa Pani Dominiki, produkty dokładnie takie, jak na zdjęciach. Dziękuję!
AniaT, 2017-06-14 14:37
Potrzebowałam bardzo szybko mojego zamówienia. Sklep stanął na wysokości zadania, złożyłam zamówienie w poniedziałek i już tego samego dnia paczka wyruszyła z magazynu. Jestem bardzo zadowolona, polecam!
Aleksandra, 2017-06-13 12:54
Super obsługa, wszystko zgodne z opisem i szybka dostawa! Razem z narzeczonym jesteśmy bardzo zadowoleni :)
Angelika, 2017-06-12 11:47
Przesyłka dostarczona, wszystko sie zgadzało
Pozdrawiam :)
Katarzyna, 2017-06-07 15:59
Produkty jak ze zdjęcia, szybka realizacja, miła obsługa, duży wybór. 100% polecam!
Agata Sz., 2017-05-31 08:22
Kurier - TRAGEDIA- nie umie czytać UWAG - a później ma wielki problem do klienta.Co do towaru jest CUDOWNY. Na pewno nie było to moje ostatnie zamówienie niestety chyba z kuriera zrezygnuję. Jak dla mnie DOSTAWA DO WYMIANY.
K., 2017-05-26 20:48
Przepiękne cukiereczki, ładne i gustowne. Bardzo Państwu dziękuję! Pozdrawiam Panią Sarę z infolinii i dzięki za cierpliwość
Klara i Mikołaj, 2017-05-07 18:49
TOWAR DOSTARCZONY W NIEWŁAŚCIWY SPOSÓB.ZAPŁACIŁAM ZA KURIERA,GDZIE KURIER PO PROSTU PACZKĘ WRZUCIŁ DO PUNKTU TWIERDZĄC ŻE NIE BYŁO ADRESATA.TOWAR ŻE SKLEPU ŚLICZNY I WSZYSTKO OK.ALE DOSTARCZENIE POD WSZELKĄ KRYTYKĄ MUSIAŁAM PACZKĘ ODEBRAĆ SOBIE SAMA Z PUNKTU.NIESMAK POZOSTAŁ.
WIOLETA M., 2017-05-04 18:39
Pelen profesjonalizm,wspolpraca doskonala,towar zgodny z opisem,jestem bardzo zadowolona,dzisiaj dokonalam ponownie zakupow i wiem napewno ze to nie ostatni raz .Bardzo dziekujemy.A i T
Anna, 2017-02-18 22:53
Piękny towar! Zamówiłam całą kolekcję z kwiatami i prezentuje się bosko. Lipcu nadchodź! :) Polecam!
Anita W., 2017-01-13 14:51
Polecam sklep, wybór dekoracji jest bardzo duży, dostawa bez zastrzeżeń. Natomiast polecam sprawdzić dokładnie zawartość wysyłki. Zamówiłam baner: JUST MARRIED a otrzymałam JUS MARRIED.
Ola, 2017-01-09 18:51
polecam ten sklep, zamówiłam dekoracje na święta, przyszły na drugi dzięń i są piękne! polecam szczególnie kule papierowe, niedrogie a efekt super!
LONIA, 2016-12-07 14:52
jestem Waszą stałą klientką i przeglądam Waszą stronę często. Wasze nowości na Święta mnie zachwyciły! nie wiem, co wybrać i boję się, że kupię wszytko!;)
Zadowolona Klientka, 2016-11-21 11:44
Jestem oczarowana tym miejscem! Ze względu na niekompetentność innych byłam zmuszona dokonać szybkich zakupów potrzebnych wręcz na już, na teraz. Wybrałam ŚlubneZakupy.pl i nie żałuję - stanęli na wysokości zadania, a paczka już drugiego dnia była u mnie. Zamówione produkty są świetne! Przepiękne świeczniki, ładne ozdoby stołu... I to w dobrej cenie. Na pewno jeszcze tutaj wrócę!
Izabella, 2016-11-08 14:37
zamawiam nie pierwszy raz w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona.duży wybór różnorodnego asortymentu w jednym miejscu.obsługa na najwyższym poziomie, Pani bardzo miła i w przypadku jakiegoś braku zawsze dzwoni i się konsultuje z klientem.bardzo polecam :)
Agnieszka, 2016-10-19 09:10
Otrzymałam dzisiaj od Państwa moją paczkę, wszystko zgadza się i jestem bardzo zadowolona, ponieważ pierwszy raz w tak szybkim czasie dostałam przesyłkę. Dziękuję bardzo ;)
Marlena, 2016-09-23 14:29
poprzednie
12345 następne