Opinie naszych klientów

W sklepie SlubneZakupy.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


Pelen profesjonalizm,wspolpraca doskonala,towar zgodny z opisem,jestem bardzo zadowolona,dzisiaj dokonalam ponownie zakupow i wiem napewno ze to nie ostatni raz .Bardzo dziekujemy.A i T
Anna, 2017-02-18 22:53
Piękny towar! Zamówiłam całą kolekcję z kwiatami i prezentuje się bosko. Lipcu nadchodź! :) Polecam!
Anita W., 2017-01-13 14:51
Polecam sklep, wybór dekoracji jest bardzo duży, dostawa bez zastrzeżeń. Natomiast polecam sprawdzić dokładnie zawartość wysyłki. Zamówiłam baner: JUST MARRIED a otrzymałam JUS MARRIED.
Ola, 2017-01-09 18:51
polecam ten sklep, zamówiłam dekoracje na święta, przyszły na drugi dzięń i są piękne! polecam szczególnie kule papierowe, niedrogie a efekt super!
LONIA, 2016-12-07 14:52
jestem Waszą stałą klientką i przeglądam Waszą stronę często. Wasze nowości na Święta mnie zachwyciły! nie wiem, co wybrać i boję się, że kupię wszytko!;)
Zadowolona Klientka, 2016-11-21 11:44
Jestem oczarowana tym miejscem! Ze względu na niekompetentność innych byłam zmuszona dokonać szybkich zakupów potrzebnych wręcz na już, na teraz. Wybrałam ŚlubneZakupy.pl i nie żałuję - stanęli na wysokości zadania, a paczka już drugiego dnia była u mnie. Zamówione produkty są świetne! Przepiękne świeczniki, ładne ozdoby stołu... I to w dobrej cenie. Na pewno jeszcze tutaj wrócę!
Izabella, 2016-11-08 14:37
zamawiam nie pierwszy raz w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona.duży wybór różnorodnego asortymentu w jednym miejscu.obsługa na najwyższym poziomie, Pani bardzo miła i w przypadku jakiegoś braku zawsze dzwoni i się konsultuje z klientem.bardzo polecam :)
Agnieszka, 2016-10-19 09:10
Otrzymałam dzisiaj od Państwa moją paczkę, wszystko zgadza się i jestem bardzo zadowolona, ponieważ pierwszy raz w tak szybkim czasie dostałam przesyłkę. Dziękuję bardzo ;)
Marlena, 2016-09-23 14:29
pierwszy raz złożyłam u Państwa zamówienie i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Paczkę otrzymałam w ekspresowym tempie, jednak najważniejsze, że gdy potrzebowałam porady równiez ją otrzymałam. Super sklep i zainteresowani klientem.
Lucyna, 2016-09-20 15:53
sklep dobrze wyposażony a obsługa na najwyższym poziomie, jestem bardzo zadowolona gdyz nawet juz po zakonczonej transakcji klient potrzebujacy dokumentow takich jak nota do faktury czy specjalnie oswiadczenie o zakupie wymagane przez UP nie zostaje odprawiony z kwitkiem tak jak w innych sklepach, bardzo jestem wdzieczna za pomoc w tak waznej dla mnie sprawie i z pewnoscia zostane Państwa stałą klientką, Pozdrawiam.
Angelika, 2016-09-16 10:27
Dziękuję za szybką realizację. Sklep godny polecenia.
Beata, 2016-09-14 20:14
Bardzo dziękuję za tak szybką realizację zamówienia! :)
Sylwia, 2016-09-08 13:06
Bardzo polecam . Produkty które przeszły moje oczekiwania. Szybki czas realizacji i oczywiście kontakt jak najbardziej na plus :)
Dominika, 2016-09-05 19:26
złożyliśmy zamówienie w ostatniej chwili, a pomimo tego paczka doszła na drugi dzień i to z personalizacją! bardzo dziękujemy za uratowanie wesela i na pewno będę Was polecać znajomym:)
Marta, 2016-08-29 15:54
Zwracam honor, winietki zostały dosłane;) Pozdrawiam
Patrycja, 2016-08-25 21:55
Zamówienie zostało wysłane z błędami w nazwiskach gości, mimo iż zostały one wysłane poprawnie do druku. Prośba o wymianę winietek spotkała się z brakiem odzewu ze strony sklepu. Pozostaje lekki niesmak.
Patrycja, 2016-08-24 18:27
Witam i serdecznie polecam! Zależało mi na czasie, gdyż do uroczystościzozostało mało czasu, zaznaczyłam to w wiadomości. Przesyłka dotarła do mnie w ciągu 2dni! Rewelacja! ( oczywiście nie zamawiałam produktów personalizowanych)
Klaudia, 2016-08-24 08:45
Bardzo polecam,paczka dotarła na drugi dzień. ;)
Anna Lis, 2016-07-29 10:10
polecam sklep. Obsluga sprawna, bardzo mila a zamowienie dstarczone bardzo szybko.
urszula Lompczyk, 2016-07-28 10:05
W końcu dotarła przesyłka.Towar i sposób jego zabezpieczenia bez zarzutu.Jednak czas wysyłki to gruba przesada-ponad tydzień czekania.
Monika, 2016-07-26 20:23
A ja nadal czekam na przesyłkę.Jestem nieco zawiedziona czasem oczekiwania.Mam nadzieję, że dziś paczka dotrze.
Monika, 2016-07-25 12:10
Sklep godny polecenia. zamówienie zrealizowane prawie natychmiast. Produkty zgodne z opisem , odpowiednio opakowane i zabezpieczone. Polecam i dziękuje.
Iwona M, 2016-07-22 08:25
Polecam serdecznie. Przesylka doszla do Francji szybko, wszystkie produkty odpowiadaja modelom pokazanym w internecie, wszystko starannie opakowane.Kontakt przez telefon bardzo mily. Dziekujemy!
Malgorzata, 2016-07-19 13:50
Bardzo szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt ze sprzedawcą. Zamówione przedmioty zgodne z opisem. Polecam serdecznie :)
Arleta, 2016-07-14 15:32
Wszystko sprawnie i szybko zrealizowane. Polecam wszystkim
Wiolcia, 2016-07-11 11:47
poprzednie
12345 następne